Отборът на ПМГ по волейбол се класира за републиканските финали


Добавено на : 21/04/2023

Отборът на ПМГ по волейбол се класира за републиканските финали Отборът на ПМГ "Св.Климент Охридски" - гр. Силистра се изправи срещу тежки опоненти в зоналното първенство по волейбол за юноши 8-10 клас.

След упорита борба в двата мача с отборите на Търговище и Русе, ПМГ "Св.Климент Охридски" успя да спечели с два категорични резултата от 2:0 и 2:1, съответно. Тези победи гарантираха място за ПМГ "Св.Климент Охридски" във финалите на първенството, които ще се проведат в гр. Добрич от 22 до 26 юни 2023г.

Въпреки силните опоненти, отборът на ПМГ "Св.Климент Охридски" успя да се пребори за победите с мощни удари и добра координация между играчите.

Под ръководството на треньора си Андрей Димитров те проявиха добра подготовка и стратегия, която доказа своята ефективност на терена.

Финалите в гр. Добрич се очакват да бъдат още по-напрегнати и силно конкурентни, но отборът на ПМГ "Св.Климент Охридски" е готов да се изправи срещу нови предизвикателства и да даде всичко от себе си за постигане на нова победа.


Източник: https://www.kvorum-silistra.info/news/31264
^ Върни се горе