Сребърни медали от състезанието по ИТ в Тутракан


Добавено на : 02/12/2018

Сребърни медали от състезанието по ИТ в Тутракан На 27 октомври 2018 г. се проведе Трето есенно състезание по дигитални компетентности с домакин СУ „Христо Ботев“, гр.Тутракан. Десет ученици от VI до X клас на ПМГ „Св. Климент Охридски“ заявиха желание за участие. Достойно се представиха Тео от VI клас, Илиана и Живко от VII клас, Мерлин и Мариян от VIIIв клас. Михаил от VIIIа клас и Искрен от Xа клас се класираха на 4-то място.
Най-добре представилите се и класирани на призовите втори места са осмокласничката Симона Димова от VIIIв клас и Стоян Георгиев от Xб клас. Симона се състезава във втора възрастова група, в която участниците имаха за задача да форматират текстов документ и да изработят презентация. Стоян се съревновава в трета възрастова група, в която учениците от IX и X клас решаваха практически задачи, свързани със създаване на електронна таблица, изчисления и диаграми, изработване на компютърна презентация.
Поздравления за учениците и техните преподаватели - г-жа Светослава Стоева и г-жа Искра Николова. Пожелаваме им още отлични постижения в предстоящите състезания и конкурси в областта на информационните технологии.
^ Върни се горе