Успехи и традиции в ПМГ


Добавено на : 27/06/2019

Успехи и традиции в ПМГ Днес, 27.06 зала „Диоген Вичев“ на РБ „Партений Павлович“ в гр. Силистра с усилие събра училищната общност на ПМГ „Св. Климент Охридски“ за емоционално тържество. Поводът е краят на учебната година, когато по традиция всяка образoвателна институция отчита дейността си, а конкретната причина са учениците и учителите, които чрез успехите и труда си не престават да постигат все по-високи резултати в науката, изкуствата и спорта и издигат престижа на гимназията и град Силистра.
Събитието бе открито от госпожа Анелия Невска – директор на ПМГ, която в своето обръщение изрази задоволство от постигнатите резултати и благодарност за отличната екипна работа между ученици и преподаватели. Специално внимание обърна и на помощта и безрезервната подкрепа от родителите и представителите на училищното настоятелство, които стимулират развитието на децата.
Тържеството продължи с връчване на поздравителни и благодарствени адреси за всички над 100 отличили се гимназисти по различни учебни дисциплини и в доброволчески инициативи през учебната година, а на финала учителите бяха поздравени с музикално изпълнение и много аплодисменти.
След усиления труд на всички им предстои заслужена почивка и пожеланията са тя да е щастлива и споделена.
^ Върни се горе